Naše Slovensko,ľudové tradície,ľudové rozprávky,Veľká noc

Základná škola s materskou školou
Pionierska 2 Brezno
Prejsť na obsah

Naše Slovensko,ľudové tradície,ľudové rozprávky,Veľká noc

Základná škola s materskou školou Pionierska 2, Brezno
Uverejnený v Materské školy · Utorok 11 Apr 2023
Počas 2 týždňov dietky zo včielkovej triedy mali možnosť spoznať NAŠE SLOVENSKO-ĽUDOVÉ TRADÍCIE,NAŠE DOMINANTY,ĽUDOVÉ ROZPRÁVKY A NAŠE NAJVÄČŠIE SVIATKY V ROKU-VEĽKÚ NOC.
Pomocou rôznych aktivít od grafomotoriky,cez priestorovú orientáciu,matematicko-logické úlohy,výtvarnú kreativitu a estetické cítenie sa prehryzli až po úspešný koniec.

Zorganizovali sme si triedne kolo SUPERSTAR NA ĽUDOVÚ NÔTU.
Víťazkou sa stala LUJZIČKA.

Na konci marca sme si vyhodnotili súťaž v rámci spolupráce s rodinou
O NAJKRAJŠIU ILUSTRÁCIU TRADIČNEJ ĽUDOVEJ ROZPRÁVKY.
Velikánske ďakujem patrí rodičom za skvelú spoluprácu na základe ktorej sme sa mohli zapojiť do 3 výtvarných súťaží prostredníctvom ich pomoci,kde ukázali svoju kreativitu a výtvarné nadanie.
Práce putovali do B.Bystrice-DÚHOVÝ KOLOTOČ-17.ročník výtvarnej súťaže pod záštitou Ministerstva  školstva,vedy,výskumu a kultúry.  

K vzniku PREDŠKOLSKEJ VÝCHOVY,ktorá tento rok slávi 30. výročie existencie putovali výkresy do PREŠOVA a spoločnú fotografiu sme zapojili do súťaže TALENT- NAJ TRIEDA...kde môžete hlasovať za našu fotočku.Momentálne sa nachádzame na úspešnom 3.mieste.
Ďakujeme všetkým za každý 1 hlas.

Hlasovať môžete za našu fotografiu
VČIELOČKY-MŠ HRADBY 9,BREZNO
Podmienky: súťaže https://talentagent.us14.list-manage.com/track/click?u=6b70326dab129bbd43b5708ed&id=4386bce779&e=aca4272ce6
Zdroj článku:


Návrat na obsah