Akcie ZŠ - Základná škola s materskou školou Pionierska 2, Brezno

Základná škola s materskou školou
Pionierska 2 Brezno
Prejsť na obsah

Farebný týždeň zdravia

V našej škole P2 sme oslávili Deň zdravia formou akcie Farebný týždeň zdravia. V týždni od 8. 4. do 12. 4. 2024 sa v našich triedach uskutočnili zaujímavé aktivity, ktoré podnietili záujem žiakov o zdravú výživu a zlepšenie kvality ľudského života. Každý deň v týždni bol zameraný na inú tému – voda, ovocie a zelenina, obilniny, mlieko, pohyb.
14 Apr 2024

Skutočne zdravá škola

V rámci projektu Skutočne zdravá škola sme s našimi žiakmi z prvého stupňa sadili semená rastlín. Sadili kvety, kaleráb, paradajky, cuketu, hrach, fazuľu, bylinky. O rastliny sa zatiaľ starajú v triedach. Polievajú ich, pozorujú ako rastú a čakajú kým ich budú môcť vysadiť do pripravených vyvýšených záhonov.
09 Apr 2024

Čitateľský maratón

Aj žiaci 1. stupňa ZŠ P2 podporili akciu Čitateľský maratón. Spolu s triednymi pani učiteľkami, 3.A, 2.A a 2.B ,navštívili mestskú knižnicu, kde na nich čakalo čítanie na pokračovanie. V tajuplnom knižnom priestore to bol pre nich nový zážitok. Mnohí z nich sa tešia na ďalšiu návštevu Mestskej knižnice v Brezne.
28 Mar 2024

Hodina deťom

Dňa 21.3. prebiehala, vďaka žiakom ZŠ s MŠ Pionierska 2 Brezno, zbierka aj v uliciach nášho mesta. Žiakom sa podarilo vyzbierať v tomto jubilejnom 25. ročníku úžasných 531,45 Eur, za čo všetkým, ktorí prispeli, zo srdca ďakujeme.
27 Mar 2024
Návrat na obsah