04/2023

Základná škola s materskou školou
Pionierska 2 Brezno
Prejsť na obsah

Plavecký výcvik v MŠ

Od 24.04. do 28.04.2023 sa predškoláci zúčastnili plaveckého kurzu. Cieľom kurzu bolo hravým spôsobom vybudovať pozitívny vzťah detí k vodnému prostrediu, zvládnutie základných plaveckých návykov, dýchanie do vody, lovenie predmetov z vody, splývanie na bruchu a chrbte.
30 Apr 2023

Pravda o drogách

Drogy každoročne ničia množstvo ľudských životov. Čo by sme mali o nich vedieť? To sa žiaci 7.B a 7.D triedy dozvedeli na prednáške spojenej s besedou, ktorá sa konala v našej škole v stredu 26.4.2023. Beseda bola organizovaná v spolupráci s OZ Slovensko bez drog. Žiaci sa na nej dozvedeli čo je droga, drogová závislosť, aké drogy existujú a najmä čo spôsobujú.
28 Apr 2023

Deň Zeme v materskej škole

Deň Zeme je venovaný našej Zemi, ktorý sa každoročne koná 22. apríla. Máme radi našu planétu Zem, našu krajinu, prostredie v ktorom žijeme a preto nám záleží na čistote a poriadku nášho okolia. Deti prostredníctvom rôznych aktivít zveľaďovali počas pobytu vonku našu Zem-okolie MŠ, v ktorom trávime čas každý deň.
23 Apr 2023

Deň narcisov

Deň narcisov je dňom boja proti rakovine. Tento deň sa nesie v žltej farbe umelých a živých narcisov na podporu všetkých, ktorí čelia zákernej rakovine. Pripnutím narcisu vyjadríte spolupatričnosť a podporu onkologickým pacientom.
23 Apr 2023

Deň Zeme

Deň Zeme je deň venovaný Zemi, ktorý sa každoročne koná 22. apríla. Tento sviatok je ovplyvnený pôvodným dňom Zeme, ktorý sa konal počas osláv jarnej rovnodennosti, 21. marca a oslavoval príchod jari. V modernom poňatí ide o ekologicky motivovaný sviatok, upozorňujúci ľudí na vplyv ničenia životného prostredia, a rozvíjajúcu sa diskusiu o možných riešeniach zabrániť znečisteniu.
21 Apr 2023
Návrat na obsah