Materské školy

Základná škola s materskou školou
Pionierska 2 Brezno
Prejsť na obsah

Lyžiarsky výcvik v MŠ Hradby

Šampióni v lyžovaní, uháňajú z horských stráni.
Hurá šupom zo svahu, chce to hlavne odvahu.
V termíne od 12.02 do 16.02.2024 sa 31 detí z MŠ Hradby a Boženy Němcovej zúčastnili lyžiarskeho výcviku v lyžiarskom stredisku MÝTO SKI.
Detičky si mohli počas piatich dní vyskúšať "všetky" typy zjazdoviek. Nelyžiari začínali úplnými základmi na miernom svahu a postupne skúšali jazdu na vleku.
19 Feb 2024

Karneval - MŠ Hradby

„ČO JE TU DNES VEĽKÝ BÁL? A ČI DÁKY KARNEVAL? SPRIEVOD MASIEK KRÚŽI V KRUHU, JEDNA MASKA STRIEDA DRUHÚ.“

Takto presne to vyzeralo 9.2.2024 aj na karnevale v materskej škole. Miestami sme mali pocit, že sme sa ocitli v rozprávkovom svete, kde prišiel pirát aj veľký drak, princezná, lienka aj včielka, či hasič, policajt aj víla krásna. To sa však len triedy premenili na jednu úžasnú karnevalovú párty.
12 Feb 2024

Deň jablka v MŠ Hradby spojený s besiedkou pre starých rodičov

Jablko vnímame ako niečo úplne bežné, hoci je najcennejším z ovocí. K nášmu zdraviu prispieva už tisícky rokov, preto si aj tento rok 25.10.2023 deti z MŠ Hradby (Sovičky) pripomenuli medzinárodný DEŇ JABLKA vystúpením pre starých rodičov spojené s tvorivými dielňami, kde deti spolu so ,,starkými,, naplno využili svoju fantáziu a vytvorili krásne obrázky z prírodnín.
27 Okt 2023

Záchranári medzi predškolákmi

Dňa 26.6.2023. sme si do MŠ pozvali záchranárov, ktorí poskytli deťom poznatky o prvej pomoci a vybavení sanitky. Nasledovala názorná ukážka ošetrovania, v ktorej si detičky mohli samy vyskúšať rolu pacienta, či lekára, ktorý obväzuje rany, podáva prvú pomoc pri dusení, či oživovaní človeka pri zástave srdca. Deťom sa aktivity so záchranármi veľmi páčili.
26 Jun 2023
Návrat na obsah