Akcie ZŠ - Základná škola s materskou školou Pionierska 2, Brezno

Základná škola s materskou školou
Pionierska 2 Brezno
Prejsť na obsah

Deň Zeme

Deň Zeme sa každoročne koná 22. apríla. Jeho cieľom je upozorniť ľudí na problémy životného prostredia. So žiakmi druhého stupňa sme si tento deň pripomenuli aj na vyučovaní anglického jazyka.
22 Apr 2024

Deň narcisov

Žltý narcis je symbolom boja proti rakovine a každoročne si tento boj pripomíname Dňom narcisov, ktorý tento rok pripadol na štvrtok 18. apríla 2024. Tento deň sa preto niesol v znamení žltej farby umelých aj živých narcisov na podporu všetkým ľuďom, ktorí čelia tejto zákernej chorobe.
22 Apr 2024

Školkári na MsÚ v Brezne

V rámci témy týždňa" ...Rodným mestom..." sa škôlkári zúčastnili exkurzii na Mestskom úrade v Brezne. Prijal nás p. viceprimátor Ing. Miroslav Fašang. Na mestskom úrade nás prijali v obradnej sieni, kde si deti samy vyrobili medaile s pečaťou Brezna.
21 Apr 2024

Farebný týždeň zdravia

V našej škole P2 sme oslávili Deň zdravia formou akcie Farebný týždeň zdravia. V týždni od 8. 4. do 12. 4. 2024 sa v našich triedach uskutočnili zaujímavé aktivity, ktoré podnietili záujem žiakov o zdravú výživu a zlepšenie kvality ľudského života. Každý deň v týždni bol zameraný na inú tému – voda, ovocie a zelenina, obilniny, mlieko, pohyb.
14 Apr 2024

Skutočne zdravá škola

V rámci projektu Skutočne zdravá škola sme s našimi žiakmi z prvého stupňa sadili semená rastlín. Sadili kvety, kaleráb, paradajky, cuketu, hrach, fazuľu, bylinky. O rastliny sa zatiaľ starajú v triedach. Polievajú ich, pozorujú ako rastú a čakajú kým ich budú môcť vysadiť do pripravených vyvýšených záhonov.
09 Apr 2024
Návrat na obsah