Základná škola

Základná škola s materskou školou
Pionierska 2 Brezno
Prejsť na obsah

Hodina deťom

Dňa 21.3. prebiehala, vďaka žiakom ZŠ s MŠ Pionierska 2 Brezno, zbierka aj v uliciach nášho mesta. Žiakom sa podarilo vyzbierať v tomto jubilejnom 25. ročníku úžasných 531,45 Eur, za čo všetkým, ktorí prispeli, zo srdca ďakujeme.
27 Mar 2024

Deň štvorlístkov a detského šťastia

V našej škole P2 sa rozhodli žiaci 1. ročníka zapojiť sa do výzvy: Ukáž, čo pre teba znamená šťastie, podeľ sa oň s ostatnými a spravme si krajší deň. Šťastie nie je závislé od toho, čo máme alebo kým sme, ale záleží len od toho, na čo práve myslíme a aká je kvalita našich myšlienok.
21 Mar 2024

Literárny večer na DVOJKE

Dnes čítanie považujeme za základnú znalosť a pre mnohých z nás je tiež veľkou zábavou, no nebolo tomu vždy tak. V 18. storočí mnohí ľudia pokladali čítanie kníh za nepotrebnú vec. Venovali sa mu iba vzdelanci a bohatí ľudia, ktorí boli oveľa gramotnejší a mohli si knihy dovoliť. Práve v tom období vznikol marec mesiac knihy.
15 Mar 2024

Okresné kolo chemickej olympiády kategória D

S veľkou radosťou a potešením oznamujeme, že žiaci našej školy obsadili popredné miesta v Okresnom kole chemickej olympiády, ktoré sa vo štvrtok uskutočnilo na našej škole. Suverénnym víťazom sa stal Lukáš Ridzoň z 9.B, druhé miesto obsadila Lucia Jurošová, žiačka 9. A. Petra Skladaná je úspešnou riešiteľkou na 4. mieste. Všetkým srdečne gratulujeme a postupujúcim držíme palce v aprílovom krajskom kole v Banskej Bystrici.
15 Mar 2024
Návrat na obsah