Materské školy

Základná škola s materskou školou
Pionierska 2 Brezno
Prejsť na obsah

DÚHOVÝ KOLOTOČ oceňoval MŠ B. Němcovej 17

12. júna len desať najlepších prác bolo odmenených na oficiálnom otvorení výstavy celoslovenskej súťažnej prehliadky výtvarnej tvorivosti detí predškolského veku Dúhový kolotoč v Banskej Bystrici. Túto prehliadku každoročne vyhlasuje Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu. Vďaka dlhoročnej tradícii sa výtvarná súťaž teší veľkému záujmu detí, učiteliek i odbornej verejnosti.
14 Jun 2024

Nie je pes, ako pes

Nové zážitky sa v našej škôlke získavajú jedna radosť. Tentokrát nás 28.05.2024 navštívili páni z OSK (Odbor služobnej kynológie), aby deti na vlastnej koži okúsili rešpekt pred uniformou a týmto náročným povolaním.
30 Maj 2024

Deň rodiny

Valné zhromaždenie OSN 20. septembra 1993 vyhlásilo 15. máj za Medzinárodný deň rodiny (International Day of Families). Pri príležitosti tohto dňa OSN povzbudzuje vlády a krajiny, aby venovali pozornosť téme rodiny a realizovali pro-rodinné projekty.
24 Maj 2024

Lyžiarsky výcvik v MŠ Hradby

Šampióni v lyžovaní, uháňajú z horských stráni.
Hurá šupom zo svahu, chce to hlavne odvahu.
V termíne od 12.02 do 16.02.2024 sa 31 detí z MŠ Hradby a Boženy Němcovej zúčastnili lyžiarskeho výcviku v lyžiarskom stredisku MÝTO SKI.
Detičky si mohli počas piatich dní vyskúšať "všetky" typy zjazdoviek. Nelyžiari začínali úplnými základmi na miernom svahu a postupne skúšali jazdu na vleku.
19 Feb 2024
Návrat na obsah